اطلاعیه بهره‌گیری از استادان بیمارستان امام خمینی (ره) در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران

۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۹۰۷۰ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت دانشجویی دانشگاه تهران، درخصوص بهره‌گیری از استادان بیمارستان امام خمینی (ره) در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

اداره کل بهداشت و درمان دانشگاَه تهران، از تاریخ ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ با بهره‌گیری از استادان بیمارستان امام خمینی (ره) در رشته‌های فوق تخصصی گوارش، ارتوپدی، ستون فقرات و بیماری‌های خون پذیرای دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه می‌باشد.
متقاضیان می‌توانند جهت دریافت نوبت ویزیت و اطلاعات بیشتر با شماره ۶۱۱۱۲۸۳۸ تماس حاصل کنند.