تغییر زمان برگزاری دومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۹ کد : ۸۸۴۴ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای تغییر در زمان برگزاری دومین دوره جشنواره فرهنگ را اعلام کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

پیرو فراخوان برگزاری دومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران به اطلاع می‌رساند زمان برگزاری این جشنواره از هفته دوم آبان ماه به هفته سوم آبان ماه یعنی ۱۹ تا ۲۲ آبان تغییر کرد.
گفتنی است تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی، نشریات دانشجویی و سایر دانشگاهیان (دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی) می‌توانند تا تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۸ بر اساس دستورالعمل مندرج در سامانه جشنواره به آدرس culfes.ut.ac.ir در بخش‌های مختلف این جشنواره شرکت نمایند. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه جشنواره مراجعه کنند.