امضای تفاهم‌نامه دانشگاه دولتی چلیابینسک روسیه با دانشکده مطالعات جهان

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۵ کد : ۸۸۰۷ اخبار
دانشکده مطالعات جهان و دانشگاه دولتی چلیابینسک روسیه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
امضای تفاهم‌نامه دانشگاه دولتی چلیابینسک روسیه با دانشکده مطالعات جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده مطالعات جهان، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه دولتی چلیابینسک روسیه و دانشکده مطالعات جهان با حضور رئیس دانشگاه دولتی چلیابینسک و هیأت همراه، یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸، به امضا رسید.
در این دیدار که دکتر دیانا تسرینگ، رئیس دانشگاه دولتی چلیابینسک، دکتر الوینا یاگناکوا، رئیس دانشکده اوراسیا و شرق و دکتر کسینیا یاکوتس، رئیس انستیتوی آموزش بین‌المللی، دکتر امیربهرام عرب‌احمدی، مشاور بین‌الملل دانشکده، دکتر الهه کریمی‌ریابی و دکتر خدایار براری اعضای هیأت علمی گروه مطالعات روسیه، حضور داشتند، راه‌های گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی بررسی شد.
در ابتدای این دیدار دکتر عرب‌احمدی، به معرفی دانشکده مطالعات جهان و دانشگاه تهران پرداخت و با تاکید بر رویکرد گسترش روابط بین‌الملل در دانشگاه تهران، به‌خصوص با دانشگاه‌های روسیه، آمادگی دانشکده مطالعات جهان را با ویژگی خاص آن برای تعامل و همکاری اعلام کرد.
دکتر تسرینگ نیز ضمن معرفی دانشگاه چلیابینسک و فعالیت‌های آن در منطقه با بیش از ۲۰ هزار دانشجو، از هر نوع فعالیت علمی و دانشگاهی با دانشکده مطالعات جهان استقبال کرد.
دو طرف راه‌های مختلف همکاری از جمله تبادل استاد و دانشجو و برگزاری نشست‌های علمی را بررسی و در پایان برای عملیاتی‌کردن فعالیت‌های مشترک، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.