دوره تخصصی تربیت مدرس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان در دانشگاه تهران برگزار شد

۱۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۳ کد : ۸۷۳۰ اخبار
دوره کوتاه‌مدت تخصصی تربیت مدرس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد.
دوره تخصصی تربیت مدرس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان در دانشگاه تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مؤسسه لغت‌نامه دهخدا، دوره کوتاه‌مدت تخصصی تربیت مدرس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان به مدت ۴ روز در تیر ۱۳۹۸ در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این دوره که در دو گروه آموزشی اجرا شد، شرکت‌کنندگان با مفاهیم پایه آواشناسی و نحو مورد نیاز برای آموزش زبان فارسی آشنا شدند.
دکتر محمود بی‌جن‌خان، کارگاه آواشناسی فارسی؛ دکتر مزدک انوشه، کارگاه آشنایی با نحو زبان فارسی بر اساس دستور زایشی؛ دکتر امیر صادقی، کارگاه روش تدریس و دکتر سید محمد علوی، کارگاه مفاهیم سنجش و آزمون‌‌سازی را در این دوره تدریس کردند.
با توجه به استقبال شرکت‌کنندگان از این دوره، مقرر شد کارگاه‌های تکمیلی در آینده نزدیک در این مؤسسه برگزار شود.