یونیدرو برگزار می‌کند

کارگاه آموزش تخصصی «مفاهیم و ابزارهای مدیریت فناوری در حوزه معدن و صنایع معدنی‌‌‌‌‌‌‌» در دانشگاه تهران

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۸۵۱۴ اخبار
کارگاه آموزش تخصصی «مفاهیم و ابزارهای مدیریت فناوری در حوزه معدن و صنایع معدنی‌‌‌‌‌‌‌» با هدف آشنایی با مفاهیم و ابزارهای مدیریت فناوری این حوزه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، کارگاه آموزش تخصصی «مفاهیم و ابزارهای مدیریت فناوری در حوزه معدن و صنایع معدنی‌‌‌‌‌‌‌» با هدف آشنایی با مفاهیم و ابزارهای مدیریت فناوری این حوزه، ۱۲ تیر ۱۳۹۸ در یونیدرو (مؤسسه پژوهشی و آموزشی مشترک دانشگاه تهران و ایمیدرو) برگزار می‌شود.
محل برگزاری این کارگاه دانشکده مهندسی مواد و متالورژی واقع در پردیس شماره ۲ دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران خواهد بود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت مؤسسه یونیدرو مراجعه نمایند.