ایستگاه‌های مترو تهران میزبان نمایشگاه عکس «معرفی خانه موزه مقدم دانشگاه تهران»

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۷ کد : ۸۵۱۲ اخبار
ایستگاه‌های مختلف مترو تهران، میزبان نمایشگاه عکس «معرفی خانه موزه مقدم دانشگاه تهران» به گردشگران شهری می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، نمایشگاه عکس معرفی خانه موزه مقدم به گردشگران شهری از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و با همکاری شرکت مترو شهرداری از ایستگاه مترو انقلاب آغاز به کار کرده و تا پایان تابستان به‌صورت گردشی در ایستگاه‌های مختلف مترو شهر تهران ادامه خواهد داشت.
در این نمایشگاه خانه موزه مقدم در قاب چهل تصویر روایت و معرفی شده است. قدمت این خانه که به دوران قاجار باز می‌گردد ملک استاد محسن مقدم، استاد برجسته دانشگاه تهران، بوده است. این ملک قدمتی تاریخی دارد که معماری قدیمی ایران را در بخش‌های مختلف از جمله اتاق پیشخوان، اتاق گاهنگاری، حوضخانه، ایوان قاجار، گلخانه و.... به نمایش می‌گذارد.