فراخوان برگزاری دومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۷ کد : ۸۳۸۳ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
فراخوان برگزاری دومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در راستای اهداف برنامه سوم دانشگاه، دومین دوره جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران را با شعار «ترویج فرهنگ دانشگاهی؛ اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی»، ۱۲ تا ۱۵ آبان ماه ۱۳۹۸ در بخش‌های زیر برگزار می‌کند:
- انجمن‌های علمی دانشجویی؛
- کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی؛
- نشریات دانشجویی؛
- دانشگاهیان (دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی) برتر در حوزه فرهنگی و اجتماعی؛
- مدیران و کارشناسان برتر فرهنگی.

تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی، نشریات دانشجویی و سایر دانشگاهیان (دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی) تا ۳۰ مهر ۱۳۹۸ فرصت دارند بر اساس دستورالعمل مندرج در سامانه جشنواره در بخش‌های مختلف این جشنواره شرکت نمایند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به سامانه جشنواره به نشانی culfes.ut.ac.ir مراجعه کنند.