اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه در پردیس‌های بین‌المللی کیش و ارس دانشگاه تهران، سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۸۲۱۹ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت آموزشی دانشگاه تهران درباره پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد از طریق شیوه‌نامه در پردیس‌های بین‌المللی کیش و ارس دانشگاه تهران، سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ اطلاعیه‌ای صادر کرد. متن اطلاعیه بدین شرح است:

اطلاعیه شماره (۱)

پردیس‌های بین‌المللی کیش و ارس این دانشگاه بر اساس مجوز شماره ۱۸۴۵۵۱/‏۲۲/‏۲ ‏ مورخ ۰۸/‏۱۰/‏۹۳‬ دفتر گسترش آموزش عالی در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، صرفاً از طریق شیوه‌نامه و آزمون اختصاصی (بررسی سوابق آموزشی-پژوهشی و مصاحبه) دانشجو می‌پذیرد. داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس Academics.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران