در دومین روز جشنواره بین‌الملل:

جشنواره غذای ملل برگزار شد

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۳ کد : ۸۰۲۲ اخبار
جشنواره غذای ملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران، سوم اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در دومین روز برگزاری جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران، دانشجویان کشورهای مختلف با طبخ غذاهای متنوع بخشی از فرهنگ کشور خود را به نمایش گذاشتند.
مراسم اختتامیه اولین جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با حضور مسئولان و مقامات کشوری و دانشگاهی، سفرا و رایزنان کشورهای خارجی، استادان و محققان فرهیخته و هم‌چنین استادان و دانشجویان خارجی، ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در سالن اصلی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.