جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۷ کد : ۷۹۲۰ اخبار اخبار برگزیده
جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.
جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با حضور جمعی از مسئولان، مقامات عالی رتبه کشوری و دانشگاهی، سفرا و رایزنان کشورهای خارجی، استادان و محققان فرهیخته و دانشجویان و استادان خارجی، ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در سالن اصلی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
هم‌چنین نمایشگاه جانبی دستاوردهای بین‌المللی نیز به‌طور همزمان به مدت سه روز از تاریخ ۲ تا ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ از ساعت ۱۰ تا ۱۶ در پردیس مرکزی دانشگاه تهران ورودی پله‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا خواهد بود.

خبر مرتبط:

جشنواره مشترک بین‌الملل دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود