اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری از طریق شیوه‌نامه در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ (اطلاعیه شماره ۱)

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۴ کد : ۷۸۷۱ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت آموزشی دانشگاه تهران با صدور اطلاعیه‌ای شرایط پذیرش دانشجو در مقطع دکتری از طریق شیوه‌نامه در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ را اعلام کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران بر اساس مجوز شماره ۱۱۱۶۱۹/‏۲ ‏ مورخ ۲۵/‏۰۵/‏۱۳۹۶‬ معاونت محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مقطع دکتری برای نیم‌سال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در رشته‌های مختلف صرفاً از طریق آزمون اختصاصی (شیوه‌نامه بررسی سوابق آموزشی-پژوهشی و مصاحبه) دانشجو می‌پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت آموزشی مراجعه نمایید.