برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی کارشناسان امور دانشجویی دانشگاه تهران

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۱ کد : ۷۸۶۳ اخبار
کارگاه آموزشی تخصصی کارشناسان امور دانشجویی دانشگاه تهران با همکاری مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، این کارگاه با هدف تقویت مهارت‌های علمی و تجربی کارشناسان به‌ویژه در زمینه بحث تسویه حساب بر خط برگزار شد.
مباحث مطرح شده در این کارگاه در قالب چهار کارگروه جداگانه وام‌های دانشجویی، تسویه حساب و کار دانشجویی، تغذیه دانشجویی، دانشجوی نمونه و شورای صنفی و دانشجویان روشندل ارائه شد.
هم‌چنین در پایان ضمن تشکر از زحمات یک‌ساله کارشناسان امور دانشجویی، کارشناسان نمونه سال ۱۳۹۷ دانشکده‌ها و پردیس‌های دانشگاه تهران معرفی شدند.