اطلاعیه اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران درباره ارائه خدمات بیمه در ایام نوروز

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۵ کد : ۷۸۵۲ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران درباره ارائه خدمات بیمه در ایام نوروز به بیمه‌شدگان اطلاعیه‌ای صادر کرد. متن اطلاعیه به شرح زیر است:

ضمن عرض تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای تمامی همکاران، به‌منظور امکان ارائه خدمات مطلوب و مناسب‌تر مراتب زیر به اطلاع تمامی بیمه‌شدگان محترم رسانده می‌شود:
۱ - پاسخگویی در ایام تعطیلات رسمی نوروز ۲۹/‏۱۲/‏۱۳۹۷ تا ۰۴/‏۰۱/‏۱۳۹۸‬ از طریق تماس با شماره: ۰۹۹۰۴۸۷۱۰۶۷ آقای ناطقی
۲ - پاسخگویی در ایام غیر تعطیل رسمی نوروز ۰۵/‏۰۱/‏۱۳۹۸ تا ۱۱/‏۰۱/‏۱۳۹۸‬ از طریق شماره تماس‌های ۷۲-۸۸۶۶۵۷۶۸ از ساعت ۳۰:‏۸ تا ۱۳
در ضمن آقای ناطقی با شماره ذکر شده فوق در تمامی ایام تعطیلات و غیر تعطیلات نوروزی پاسخگو خواهند بود.

اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران