برگزاری جلسه کمیته فنی سامانه هشدار سونامی اقیانوس هند در دانشگاه تهران

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۷ کد : ۷۷۶۷ اخبار
جلسه کمیته فنی سامانه هشدار سونامی اقیانوس هند، ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران برگزار شد.
برگزاری جلسه کمیته فنی سامانه هشدار سونامی اقیانوس هند در دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس بین‌المللی کیش، جلسه کمیته فنی سامانه هشدار سونامی اقیانوس هند با حضور نمایندگانی از کشورهای ایران، هند، عمان، پاکستان و یمن در کتابخانه پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران برگزار شد.
این جلسه به منظور معرفی سامانه و نرم‌افزار هشدار سونامی و برنامه‌ریزی تخصصی برای برگزاری نشست بین‌المللی کاهش مخاطرات سونامی اقیانوس هند تشکیل شد.
هم‌چنین نشست بین‌المللی کاهش مخاطرات سونامی اقیانوس هند با حضور بیش از ۶۰ متخصص از کشورهای حوزه اقیانوس هند، ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ در جزیره کیش برگزار شد.