مقاله دانشجوی دانشگاه تهران، مقاله برتر مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۷۷۶۴ اخبار
مقاله استادان و دانشجوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، مقاله برتر مؤسسه مهندسان الکترونیک شد.
مقاله دانشجوی دانشگاه تهران، مقاله برتر مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، مقاله ارسال شده از طرف شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه تهران، به نگارش دکتر کمره‌ای و دکتر سلطانیان‌زاده، اعضای هیأت علمی و سعید اخوان، دانشجوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، به عنوان یکی از پنج مقاله برتر IEEE Region8 انتخاب شده است.
گفتنی است که مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) یک مؤسسه حرفه‌ای در آمریکاست که در سال ۱۹۶۳ تأسیس شده و در حال حاضر بزرگ‌ترین سازمان حرفه‌ای است که برای پیشرفت فناوری فعالیت می‌کند.