انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه تهران به‌عنوان مرکز مشاوره ممتاز دانشجویی کشور

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۹ کد : ۷۷۲۴ اخبار
مرکز مشاوره دانشگاه تهران عنوان مرکز مشاوره ممتاز دانشجویی کشور در سال ۱۳۹۷ را از آن خود کرد.
انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه تهران به‌عنوان مرکز مشاوره ممتاز دانشجویی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، در ۳۰ امین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور که ۱۲ و ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، مرکز مشاوره دانشگاه تهران توانست با کسب بیشترین امتیاز و با اختلاف زیاد از سایر مراکز رتبه ممتاز کشوری را کسب کند.
در این گردهمایی لوح تقدیر و تندیس از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اداره کل مشاوره و سلامت دانشجویان به حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران اهدا شد.