قهرمانان پرتاب دارت چهاردهمین جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران معرفی شدند

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۰ کد : ۷۶۷۲ اخبار
مسابقات پرتاب دارت تیمی چهاردهمین جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، مسابقات پرتاب دارت تیمی چهاردهمین جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران، در دو بخش بانوان و آقایان، ۵ اسفند ۱۳۹۷، در سالن شماره یک اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.
در مسابقات پرتاب دارت بانوان که با حضور ۲۰ تیم برگزار شد، پردیس هنرهای زیبا، دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی، دانشکده مدیریت و اداره کل امور مالی به ترتیب مقام‌های اول تا چهارم را کسب کردند.
همچنین، در مسابقات پرتاب دارت آقایان با حضور ۱۷ تیم برگزار شد، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، پردیس بین‌المللی کیش، پردیس فارابی و پردیس دانشکده‌های فنی به ترتیب مقام‌های اول تا چهارم را به دست آوردند.
گفتنی است، چهاردهمین جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران در رشته‌های مختلف تا اردیبهشت ۱۳۹۸ ادامه خواهد داشت.