برگزاری مراسم تقدیر از رزمنده بزرگ دانشگاه تهران؛ سرباز کوچک امام (ره)

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۶ کد : ۷۵۶۰ اخبار
از رزمنده بزرگ دانشگاه تهران؛ سرباز کوچک امام (ره) در دانشگاه تهران تقدیر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، نشست صمیمی و تقدیر از مهدی طحانیان، دانش‌آموخته علوم سیاسی دانشگاه تهران، رزمنده بزرگ انقلاب (سرباز کوچک امام (ره))، یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰، در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
این مراسم از سوی ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دانشگاه تهران، نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست می‌توانند به دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، طبقه دوم، سالن آمفی‌تئاتر مراجعه کنند.