برگزاری کارگاه مدیریت و شیوه اجرای مسابقات ورزشی در دانشگاه تهران

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۹:۱۳ کد : ۷۵۳۱ اخبار
کارگاه مدیریت و شیوه اجرای مسابقات ورزشی در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، کارگاه مدیریت و شیوه اجرای مسابقات ورزشی به همت اداره کل تربیت بدنی، ۱۵ بهمن ۱۳۹۷، از ساعت ۸ تا ۱۷ در تالار تماشاخانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این کارگاه دکتر ابراهیم علیدوست، عضو هیأت‌علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران، دکتر محمدرضا برومند، عضو هیأت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی و دکتر امین دهقان، استاد و مدیر گروه مدیریت ورزشی دانشگاه تهران در زمینه‌های مدیریت سازمان‌های ورزشی و آشنایی با سازماندهی رویدادهای ورزشی، افتتاحیه‌ها و اختتامیه‌های رویدادهای ورزشی و... مطالبی را بیان کردند.
در این دوره ۲۷ نفر از کارشناسان و مسئولان تربیت بدنی دانشگاه حضور داشته و با استقبال از مطالب مطرح شده خواستار تداوم برگزاری این کارگاه شدند.