پیکر دکتر محسن ابوالقاسمی در دانشگاه تهران تشییع شد

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۲ کد : ۷۵۳۰ اخبار
پیکر دکتر محسن ابوالقاسمی، استاد برجسته و پیشکسوت دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه تهران ۲۱ بهمن ۱۳۹۷، در دانشگاه تهران تشییع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر ابوالقاسمی، رئیس سابق گروه فرهنگ و زبان‌های باستانی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و استاد بازنشسته این دانشگاه اواخر هفته گذشته در سن ۸۲ سالگی دارفانی را وداع گفت.
پیکر این استاد پیشکسوت با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه تهران، خانواده مرحوم، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان از دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران تشییع و در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
دکتر محسن ابوالقاسمی، زاده سال ۱۳۱۵ در شهر ملایر، استاد بازنشسته فرهنگ و زبان‌های باستانی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران بود. او دانش‌آموخته زبان‌های فارسی نو و باستان از دانشکده مطالعات مشرق‌زمین و آفریقا در لندن و از شاگردان استادان بنامی چون هنینگ و بویس بوده‌است.
از مرحوم دکتر ابوالقاسمی آثاری نظیر «زبان فارسی و سرگذشت آن»، «تحول معنی واژه در زبان فارسی»، راهنمای زبان های باستانی ایران»، «ماده‌های فعل های فارسی دری» و «شعر در ایران پیش از اسلام» برجای مانده است.