همایش پیاده‌روی به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه تهران

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۸ کد : ۷۴۸۶ اخبار
همایش پیاده‌روی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت‌علمی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
همایش پیاده‌روی به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه تهران

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ورزش صبحگاهی و همایش پیاده‌روی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی، توسط اداره کل تربیت بدنی و به‌میزبانی پردیس علوم و با همکاری ستاد بزرگداشت چهل سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حوزه ریاست و روابط عمومی و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران، اداره کل امور فرهنگی، اداره کل امور رفاهی، شورای صنفی کارکنان و بسیج دانشگاه، چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۷، ساعت ۷:۳۰ از پردیس مرکزی دانشگاه تهران (مقابل پردیس علوم) برگزار می‌شود.