کسب مقام دوم توسط دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران در مسابقات بین‌المللی جساپ ۲۰۱۹

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۷ کد : ۷۴۵۴ اخبار
تیم دانشجویی دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران در مسابقات بین‌المللی جساپ ۲۰۱۹ مقام دوم را کسب کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از پردیس فارابی، تیم دانشجویی دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران در مسابقات شبیه‌سازی دیوان بین‌المللی دادگستری (جساپ)، یادواره فیلیپ جساپ که ۳۰ دی و یکم بهمن ۱۳۹۷ برگزار شد، در مرحله ملی، مقام دوم را کسب کرد.
در این دوره از مسابقات تیم موت‌کورت دانشکده حقوق پردیس فارابی به ترتیب در برابر دانشگاه‌های سراسری قم، شهید بهشتی، دانشگاه اصفهان و دانشگاه روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه به پیروزی دست یافت و در فینال با شکست در برابر تیم دانشگاه علامه طباطبایی، دوم شد.
این دومین سالی است که تیم دانشجویی پردیس فارابی در این مسابقات شرکت می‌کند و در هر دو دوره نیز به مقام پرارزش دوم دست یافته است.
غزال جبرئیلی، مهتاب جوادی، زهرا خطیب، زهرا موسوی و فاطمه نوروزی، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق بین‌الملل این دانشکده، اعضای تیم و سعید باغبان، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بین‌الملل مربی تیم بودند.
گفتنی است که دو تیم برتر این مرحله از مسابقات، تیم‌های دانشگاه علامه طباطبایی و تیم پردیس فارابی دانشگاه تهران، ۳۱ مارس تا ۶ آوریل ۲۰۱۹، به مرحله بین‌المللی که هرسال در واشنگتن برگزار می‌شود اعزام خواهند شد.