بازدید استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از منطقه پارس جنوبی

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۳ کد : ۷۴۲۱ اخبار
جمعی از استادان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در یک سفر علمی از عسلویه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از دانشکده حقوق و علوم سیاسی، همزمان با فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به همت مؤسسه مطالعات حقوق انرژی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه و در راستای ارتباط دانشگاه با صنعت، جمعی از استادان این دانشکده که در حوزه انرژی به‌ویژه حقوق انرژی فعالیت دارند، ۳۰ دی ۱۳۹۷، طی یک سفر علمی از منطقه پارس جنوبی (عسلویه) بازدید کردند.
در این سفر علمی از فازهای ۱۳،۲۲,۲۴ پارس جنوبی واقع در کنگان و عسلویه که توسط متخصصین داخلی در حال ساخت است بازدید شد.