کانون فرهنگی کارکنان تأسیس شد

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۳ کد : ۷۳۷۶ اخبار
مجوز تأسیس کانون فرهنگی کارکنان توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران صادر شد.

با صدور مجوز تأسیس کانون فرهنگی کارکنان دانشگاه تهران توسط معاون فرهنگی دانشگاه، اولین نشست تشکیل مجمع عمومی و برگزاری انتخابات و معرفی شورای مرکزی کانون فرهنگی، ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، در تالار گفت‌وگوی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
همکاران علاقه‌مند و فعال که تمایل به عضویت در مجمع عمومی کانون را دارند، می‌توانند آمادگی خود را حداکثر تا شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، از طریق ارسال نامه با ذکر مشخصات و شماره پرسنلی خود به کارتابل آقای بهروز عبدالمالکی، رئیس کمیسیون ارتباطات فرهنگی شورای صنفی کارکنان، یا کارتابل آقای عباس عبدالمحمدی، رئیس کمیسیون ورزش و سلامت شورای صنفی کارکنان، اعلام نمایند.
علاقه‌مندان به حضور در شورای مرکزی کانون فرهنگی کارکنان در روز برگزاری جلسه می‌توانند خود را به‌عنوان کاندیدای شورای مرکزی معرفی نمایند.