دریافت لوح تقدیر نخستین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی ایران توسط کارشناسان مرکز آموزش‌های الکترونیکی

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۱ کد : ۷۱۲۴ اخبار
مدیر و کارشناس واحد طرح و برنامه و بین‌الملل مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه تهران لوح تقدیر گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مرکز آموزش‌های الکترونیکی در مراسم «نخستین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی» که ۲۶ آذر ۱۳۹۷ توسط کرسی یونسکو در ایران برگزار شد، سعیده منصوری، مدیر و شهرزاد حیدرنیا، کارشناس واحد طرح و برنامه و بین‌الملل مرکز آموزش‌های الکترونیکی موفق به دریافت لوح تقدیر در حوزه دستاوردهای فردی شدند.