برندگان مسابقات فوتبال هفدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران

۰۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۳ کد : ۷۱۰۸ اخبار
مسابقات فوتبال هفدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران در واپسن روزهای جشنواره قهرمانان خود را شناخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، در ادامه برگزاری هفدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران، مسابقات فوتبال که از ۴ آبان آغاز شده بود، سه شنبه ۴ دی ۱۳۹۷، در مجموعه ورزشی شماره ۳ اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران به کار خود پایان داد.

در این مسابقات که بین ۱۰ تیم برگزار شد، دانشکده تربیت بدنی، پردیس دانشکده‌های فنی، دانشکده روانشناسی و دانشکده مدیریت به ترتیب مقام اول تا چهارم را کسب کردند.

گفتنی است، هفدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه تهران چهارشنبه شب ۵ دی ۱۳۹۷ با پایان یافتن مسابقات والیبال پسران به کار خود پایان می‌دهد.

MOSTAFA ۰۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۶
ممنون از عکسهای ارسالی. میخواستم بدونم چطوری میتونیم عکسهای دیگه که در فینال (از تیم روانشناسی) گرفته شد رو بگیریم