دانشجوی دانشگاه تهران برگزیده بیستمین جشنواره جوان خوارزمی شد

۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۷ کد : ۷۰۲۲ اخبار
دانشجوی دانشگاه تهران رتبه سوم نوآوری بیستمین جشنواره جوان خوارزمی را کسب کرد.

به گزراش روابط عمومی دانشگاه تهران، رضوان نصیری، دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس فنی دانشگاه تهران، با ارائه طرح «اسکلت خارجی غیر فعال برای کاهش مصرف انرژی و تاخیر خستگی در عضلات مفصل ران در هنگام دویدن» رتبه سوم نوآوری بیستمین جشنواره جوان خوارزمی را از آن خود کرد.
این وسیله ابداعی که توسط دانشجوی دانشگاه تهران در بخش دانش‌پژوهان و فناوران جشنواره جوان خوارزمی ارائه شد، می‌تواند به‌عنوان یک وسیله کمکی سرعت دوندگانی را که نمی‌توانند پا به پای حریفان تمرینی خود بدوند یا کسانی که دویدن را دشوار تصور می‌کنند، به شکل غیر قابل انتظاری افزایش دهد.
این وسیله به‌عنوان نوعی پوشش سبک‌وزن که دور کمر و ران‌ها بسته می‌شود، می‌تواند کارایی دویدن فرد را حداقل ۸ درصد افزایش دهد و باعث شود که دویدن راحت‌تر شود.