بزرگداشت روز جهانی زبان عربی در دانشگاه تهران

۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۸ کد : ۷۰۲۱ اخبار
مراسم بزرگداشت زبان عربی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد.
بزرگداشت روز جهانی زبان عربی در دانشگاه تهران

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به‌نقل از دانشکده ادبیات و علوم انسانی، همزمان با ۱۶ دسامبر «روز جهانی زبان عربی» مراسم بزرگداشت زبان عربی ۲۶ آذر ۱۳۹۷ با حضور استادان و علاقه‌مندان این حوزه در تالار کمال دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در این مراسم دکتر یاسر عبدالزهرا، رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران با اشاره به نقش مستقیم دولت ایران در موفقیت‌های عراق و کمک برای مقابله با تروریسم جهانی، در مورد دیپلماسی ارتباطی پیش رو، دو کشور همسایه سخن گفت.

در ادامه دکتر محمدعلی آذرشب، استاد زبان و ادبیات عرب در خصوص تأثیر متقابل فرهنگ عرب و ایرانی و هم‌چنین زمینه‌های فرهنگی موجود در زبان عربی مطالب را بیان کرد.

در پایان این نشست، مراسم شعرخوانی با حضور دو شاعر عرب زبان و تعدادی از دانشجویان شاعر علاقه‌مند به این حوزه برگزار شد.