تجلیل از رئیس دانشگاه تهران به‌‌عنوان مدیر شاخص ملی مسئولیت‌پذیر اجتماعی در حوزه آموزش عالی

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۲ کد : ۶۹۴۱ اخبار
دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس و دکتر محمود کمره‌ای، استاد دانشگاه تهران در ششمین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیت‌پذیر اجتماعی تجلیل می‌شوند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، در ششمین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیت‌پذیر اجتماعی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران و با تجلیل از خیرین، واقفین، داوطلبین حوزه سلامت، فعالان سازمان‌های مردم‌نهاد، استادان دانشگاه، هنرمندان، ورزشکاران و اهالی رسانه، ۲۵ آذر ۱۳۹۷ برگزار می‌شود، از دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران به‌عنوان مدیر شاخص ملی و دکتر محمود کمره‌ای، به‌عنوان چهره شاخص ملی مسئولیت‌پذیری در حوزه علوم مهندسی تجلیل خواهد شد.