برنامه جشن بیست سالگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران اعلام شد

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۸۷۷ اخبار اخبار برگزیده
برنامه جشن بیستمین سال تأسیس کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی دانشجویان دانشگاه تهران اعلام شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، بر اساس این برنامه که از ۱۹ تا ۲۱ آذر ۱۳۹۷ برگزار می‌شود، دوشنبه ۱۹ آذر از ساعت ۱۸:۳۰ مراسم افتتاحیه با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مقامات و مسئولان کشور، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
در روز دوم و سوم این جشن، سه شنبه ۲۰ آذر و چهارشنبه ۲۱ آذر، از ساعت ۱۰ تا ۱۹:۳۰ برنامه‌ها و کارگاه‌های متنوعی توسط کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران، در باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد.
گفتنی است، نمایشگاه دستاوردهای کانون‌ها هر سه روز در نگارخانه دانشجو، واقع در باشگاه دانشجویان دایر خواهد بود.