برگزاری دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

۰۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۸ کد : ۶۷۸۷ اخبار
دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از سوی بنیاد نیکوکاری جمیلی به همراه بنیاد حامیان دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه، ۷ آذر ۱۳۹۷ برگزار می‌شود.
گفتنی است در این جشنواره که در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای فناورانه دانشی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و برای تحقق اقتصاد مقاومتی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، برگزار می‌شود، تیم‌های برتر شرکت‌کننده در جشنواره که طی دو مرحله داوری به بخش پایانی داوری راه یافته و برگزیده شده‌اند، در پایان از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی و حمایت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به‌منظور تبدیل ایده به کسب و کار بهره‌مند می‌شوند.