نام پژوهشگر دانشگاه تهران در بین پژوهشگران پراستناد جهان

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۰ کد : ۶۶۰۴ اخبار
نام دکتر علی فهیم، عضو هیأت علمی دانشکده علوم مهندسی دانشگاه تهران، با حدود ۸۰ هزار استناد، در بین پژوهشگران پراستناد جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، بر اساس رتبه‌بندی پژوهشگران پراستناد وبومتریکس نام دکتر علی فهیم، عضو هیأت علمی دانشکده علوم مهندسی دانشگاه تهران در بین پژوهشگرانی است که فعالیت‌های تحقیقاتی او توسط جامعه علمی و دانشگاهی جز پراستناد‌ها به‌حساب می‌آید.
این رتبه‌بندی شامل شاخص اچ و استنادها تا اکتبر سال ۲۰۱۸ میلادی است. پژوهشگر و دانشمند برجسته دانشگاه تهران در میان برترین استادان این رتبه‌بندی دارای شاخص اچ ۱۲۱ است. آثار تحقیقاتی وی ۷۹۵۴۹ بار مورد استناد قرار گرفته است. رتبه وی در بین ۳۱۶۰ پژوهشگر پراستناد جهان ۱۴۲۲ است.