نمایشگاه عکس اربعین در نگارخانه دانشجو

۰۷ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۰ کد : ۶۵۷۱ اخبار
نمایشگاه عکس گروهی به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی تا ۱۵ آبان در نگارخانه دانشجو دانشگاه تهران برپاست.
نمایشگاه عکس اربعین در نگارخانه دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این نمایشگاه که هم‌زمان با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی برگزار می‌شود، ۳۰ عکس با موضوع اربعین و راهپیمایی اربعین در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
نمایشگاه عکس اربعین تا ۱۵ آبان از ساعت ۹ تا ۱۶ در نگارخانه «دانشجو» دانشگاه تهران، واقع در خیابان ۱۶ آذر، شماره ۱۶، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، دایر خواهد بود.

دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با عضویت در «شعاع» (شبکه علمی آموزش عالی دانشگاه تهران) در جریان آخرین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه قرار گیرند.