آگهی مزایده اداره کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران

۱۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۰ کد : ۶۴۳۳ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

اداره کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران در نظر دارد تعداد ۲۲ غرفه درون دانشگاهی و سطح شهر خود را به صورت اجاره به مدت یک‌سال از طریق مزایده واگذار نماید. مقتضی است در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۲۱/‏۰۷/‏۱۳۹۷‬ لغایت ۲۵/‏۰۷/‏۱۳۹۷ در وقت اداری (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۵) جهت آگاهی از جزئیات اطلاعات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به آدرس خیابان ۱۶ آذر سازمان مرکزی اداره اموال دانشگاه تهران مراجعه و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲ و ۸۸۶۳۲۳۸۶ تماس حاصل نمائید.

اداره کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران

دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با عضویت در «شعاع» (شبکه علمی آموزش عالی دانشگاه تهران) در جریان آخرین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه قرار گیرند.