اطلاعیه معاونت دانشجویی دانشگاه تهران درباره ثبت‌نام وام تحصیلی ویژه دکتری سه ماهه زمستان

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۵ کد : ۶۴۲۰ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت دانشجویی دانشگاه تهران با صدور اطلاعیه‌ای از متقاضیان وام تحصیلی ویژه دکتری خواست با ورود به سامانه این معاونت نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند. متن اطلاعیه به این شرح است:

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی روزانه

متقاضیان وام تحصیلی ویژه دکتری سه ماهه زمستان می‌توانند تا پایان آذر ماه نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه گلستان ems.ut.ac.ir اقدام نمایند.

معاونت دانشجویی دانشگاه تهران

دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با عضویت در «شعاع» (شبکه علمی آموزش عالی دانشگاه تهران) در جریان آخرین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه قرار گیرند.