اطلاعیه برگزاری ثبت‌نام اولیه داوطلبان انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران مهر ماه ۱۳۹۷

۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۳ کد : ۶۴۰۸ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
معاونت دانشجویی دانشگاه تهران درباره ثبت‌نام اولیه داوطلبان انتخابات شورای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران در مهر ماه ۱۳۹۷ اطلاعیه صادر کرد. متن اطلاعیه به این شرح است:

‌‌‌‌‌‌‌به اطلاع می‌رساند، ثبت نام اولیه داوطلبان انتخابات شورای صنفی دانشجویی مهر ماه ۹۷ دانشگاه برای ۶ واحد دانشگاهی از تاریخ ۱۶ الی ۱۸ مهر ماه ۹۷ آغاز می‌شود.

زمان ثبت نام انتخابات شورای صنفی دانشجویی بقیه واحدهای دانشگاهی، متعاقباً اعلام خواهد شد.

دانشجویان متقاضی می‌توانند با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی دانشگاه، «ثبت نام کاندیداتوری شورای صنفی دانشجویی دانشگاه» نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.