مقاله دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، مقاله برتر کنفرانس بین‌المللی شد

۰۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۳ کد : ۶۳۳۲ اخبار
مقاله استاد و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، مقاله برتر کنفرانس بین‌المللی «الکترونیک قدرت و کنترل حرکت» در مجارستان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، مقاله استاد و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با عنوان «طراحی ژنراتورهای آهنربای دائم شارمحوری دو روتوره» در هجدهمین کنفرانس بین‌المللی «الکترونیک قدرت و کنترل حرکت IEEE-PEMC2018» به عنوان بهترین مقاله انتخاب شد.
دکتر جواد فیض، توحید آصفی و محمد عظیم‌خان از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران موفق به کسب عنوان و گواهینامه بهترین مقاله این کنفرانس شدند.
گفتنی است، کنفرانس بین‌المللی «الکترونیک قدرت و کنترل حرکت» ۲۶ تا ۳۰ آگوست ۲۰۱۸ در مرکز کنفرانس شهر بوداپست مجارستان برگزار شد.