قهرمانان دانشگاه تهرانی بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۶ کد : ۶۲۳۷ اخبار اخبار برگزیده
‌‌‌‌‌‌‌پنج تن از دانشجویان دانشگاه تهران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، اندونزی، موفق به کسب مدال از این رقابت ها شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، ورزشکاران دانشگاه تهران در رشته‌های کبدی بانوان، قایقرانی بانوان، واترپلو مردان و بسکتبال مردان موفق به کسب مدال شدند.

زهرا کریمی، ملی‌پوش تیم کبدی بانوان، برنده مدال طلا، هدیه کاظمی، ملی‌پوش تیم قایقرانی بانوان، برنده مدال نقره، ارشیا الماسی ملی‌پوش تیم واترپلو، برنده مدال برنز، امیرحسین رهبر، ملی‌پوش تیم واترپلو، برنده مدال برنز و امیرحسین آذری، ملی‌پوش تیم بسکتبال ۳نفره، برنده مدال برنز، شدند.

کسب مدال قهرمانی این مسابقات توسط دانشجویان پرافتخار دانشگاه تهران بر خانواده بزرگ دانشگاه تهران مبارک باد.

محمد صدرالدینی ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۵
باعث مباهات وافتخار است، چرا که این عزیزان با عملکرد تحسین برانگیزشان نشان دادند که پیروزی در عرصه ورزشی و افتخار افرینی برای کشور در کنار فتح قله های علم و دانش امری دور از دسترس نیست. زنده باد