بازدید هیأت رسمی دانشگاه یون‌نان چین از دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران

۳۱ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۱ کد : ۵۹۸۴ اخبار
هیأت رسمی دانشگاه یون‌نان چین با مسئولان دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی، هیأتی سه نفره از دانشکده بین‌الملل دانشگاه یون‌نان چین، ۳۰ تیر ۱۳۹۷، با مسئولان دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار دو طرف در زمینه ایجاد همکاری‌های بین دانشگاهی و ارتقا همکاری‌های مشترک از قبیل توسعه دوره‌های مشترک در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به بحث و تبادل نظر پرداختند.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.