برگزاری پنجاه وسومین جلسه مشاوران بین‌الملل در پردیس علوم دانشگاه تهران

۳۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۶ کد : ۵۹۷۹ اخبار
پنجاه و‌سومین جلسه مشاوران بین‌الملل پردیس‌ها / ‏دانشکده‌ها، ۲۶ تیر ۱۳۹۷، در پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار شد.
برگزاری  پنجاه وسومین جلسه مشاوران بین‌الملل در پردیس علوم دانشگاه تهران

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت بین‌الملل، پنجاه‌و‌سومین جلسه مشاوران بین‌الملل پردیس‌ها / ‏دانشکده‌ها با حضور دکتر محمدباقر قهرمانی، معاون بین‌الملل، مسئولان پردیس علوم و مشاوران بین‌الملل پردیس‌ها / دانشکده‌ها برگزار شد.

در این جلسه، دکتر مسعود صدری‌نسب، رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عطااله کوهیان، معاون مرکز همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دکتر قادر قربانی اصل، رایزن علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران در اروپا، مهمان ویژه این جلسه، در خصوص تسهیلاتی که مراکز فوق‌الذکر می‌توانند در اختیار دانشگاه قرار دهند، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.