اهدای کتاب‌های کمیاب توسط سفارت فرانسه به پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران

۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۸ کد : ۵۸۲۳ اخبار
سفارت فرانسه کتاب‌های کمیاب در زمینه معماری و شهرسازی به پردیس هنرهای زیبا اهدا کرد.
اهدای کتاب‌های کمیاب توسط سفارت فرانسه به پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس هنرهای زیبا، در ملاقاتی که به درخواست خانم امل مورله، رایزن فرهنگی سفارت فرانسه در ایران، ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ در دفتر ریاست پردیس هنرهای زیبا صورت گرفت، تعداد قابل توجهی کتاب کمیاب در زمینه معماری و شهرسازی به زبان‌های انگلیسی و فرانسه از سوی سفارت فرانسه به پردیس هنرهای زیبا اهدا شد.

این کتاب‌ها طیفی وسیع از آخرین مباحث نظری و اندیشه‌ای و تجربیات عملی در مقیاس جهانی را پوشش می‌دهد که بعد از فهرست‌برداری در کتابخانه پردیس هنرهای زیبا به نمایش گذاشته خواهد شد و در اختیار دانشجویان و پژوهشگران قرار خواهد گرفت.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.