دوره مشترک کارشناسی‌ ارشد مهندسی و مدیریت منابع آب در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۹ کد : ۵۸۰۱ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
اولین دوره بین‌المللی کارشناسی‌ ارشد رشته عمران، گرایش مهندسی و مدیریت منابع آب، در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران، برای اولین بار با همکاری دانشگاه IHE هلند و استادان ایرانی و بین‌المللی دوره مشترک کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت منابع آب را به زبان انگلیسی برگزار می‌کند.

این دوره بین‌المللی در پردیس دانشکده‌های فنی با درج کد رشته خاص این دوره در اصلاحیه سازمان سنجش آموزش کشور فراهم شده است.

بدین ترتیب اولین دانشجویان ایرانی این دوره بین‌المللی از طریق کنکور کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۸-۹۷ جذب خواهند شد.

ظرفیت پذیرش این دوره در اصلاحیه ۱۹ خرداد سازمان سنجش اعلام شد. جزئیات دوره را اینجا ببینید.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.