اطلاعیه مرکز مشاوره دانشگاه تهران به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات

۰۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۰ کد : ۵۷۵۷ اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها
مرکز مشاوره دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که روز ۱۰ خرداد ۱۳۹۷، به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات خدمات ویژه در این حوزه ارائه می‌دهد.

بر اساس این اطلاعیه مرکز مشاوره دانشگاه تهران، به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات، با شعار سازمان جهانی بهداشت «دخانیات و بیماری قلبی» و با هدف آگاه‌سازی جامعه دانشگاهی در خصوص عوارض مصرف دخانیات آماده ارائه خدمت به جامعه دانشگاهی است.

این مرکز با هدف حساس‌سازی دانشگاهیان نسبت به موضوع مصرف دخانیات در دانشگاه و جامعه و تشویق به منظور دریافت کمک برای ترک سیگار برای خود، خانواده و دوستان برنامه‌هایی را در سطح پردیس / دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها ارائه می‌دهد.

دانشگاهیان در صورت تمایل به بررسی وضعیت co ریه خود می‌توانند از تاریخ ۷ خرداد ۱۳۹۷، با شماره ۶۶۴۱۰۶۲۰ برای دریافت نوبت اجرای تست رایگان SMOKERLYZER با مرکز مشاوره دانشگاه تهران تماس بگیرند.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.