استاد دانشگاه تهران عضو هیأت تحریریه نشریه پلاس‌وان شد

۰۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۳ کد : ۵۷۵۳ اخبار
عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر پردیس علوم دانشگاه تهران به‌عنوان عضو هیأت تحریریه نشریه «پلاس‌وان» انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس علوم، دکتر مجید سلیمانی دامنه، استاد دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر پردیس علوم، به‌عنوان عضو هیأت تحریریه نشریه «پلاس‌وان» انتخاب شد.

این نشریه در کلیه زمینه‌های علوم و پزشکی فعالیت می‌کند. عمده همکاری دکتر سلیمانی با این مجله در زمینه بهینه‌سازی و تحقیق در عملیات در علوم زیستی، مسائل پزشکی، علوم مالی و اقتصادی و مدیریت صنعتی است.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.