حضور مسئول قطب حمایت از آموزش و یادگیری دانشگاه ژنو در دانشکده کارآفرینی

۰۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۸ کد : ۵۷۲۸ اخبار
مسئول قطب حمایت از آموزش و یادگیری دانشگاه ژنو از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران بازدید کرد.
حضور مسئول قطب حمایت از آموزش و یادگیری دانشگاه ژنو در دانشکده کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده کارآفرینی، دکتر مالوری شوآب، مسئول قطب حمایت از آموزش و یادگیری دانشگاه ژنو، ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ضمن بازدید از دانشکده کارآفرینی، کارگاه آموزشی «استفاده نتایج ارزیابی دانشجویان از تدریس اعضای هیأت علمی به جهت پیشرفت عملی آموزش» را برای اعضای هیأت علمی این دانشکده برگزار کرد.

در این کارگاه با طرح مباحث تخصصی از جمله رویکردهای ارزیابی آموزش در UNIGE ، رویکردهای دسترسی به اهداف (سازمانی و سفارشی)، دسترسی اطلاعات برای اعضای هیأت علمی (طبقه‌بندی‌ها و شاخص‌ها) از نظر کمی و کیفی در حوزه ارزیابی کیفیت آموزشی مطرح شد.

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.