برگزاری بخش معارفی سی و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های منطقه یک در دانشگاه تهران

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۷ کد : ۵۷۰۰ اخبار
بخش معارفی مرحله‌ای منطقه‌ای سی و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های منطقه یک کشور روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از اداره کل فرهنگی و اجتماعی، در این مرحله از مسابقات ۱۹۵ تن از نفرات برتر دانشگاه‌های منطقه یک کشور در ۹ رشته احادیث اهل بیت (ع)، مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، ترجمه و تفسیر قرآن، سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی به رقابت پرداختند.