افتتاح مرکز علمی فرهنگی کره جنوبی در دانشگاه تهران

۲۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۳ کد : ۵۴۲۹ اخبار
مرکز فعالیت‌های علمی زبان کره‌ای با حمایت بنیاد کره تجهیز و در دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی، سفیر کره جنوبی به همراه رایزن فرهنگی سفارت کره از دانشکده زبان‌ها و ادبیات دانشگاه بازدید و با هیأت رئیسه دانشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار دو طرف در زمینه گسترش فعالیت‌های علمی دوجانبه بحث و تبادل نظر کردند.

دوره کارشناسی زبان کره‌ای که به‌زودی و با حمایت بنیاد کره و همت دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه فعالیت خود را آغاز می‌کند، از جمله موضوعات مورد بحث در این دیدار بود. راه‌اندازی این دوره به تصویب وزارت علوم رسیده است.