برگزاری رویداد استارت‌آپ ویکند دانشکده کارآفرینی با رویکرد گردشگری

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۴ کد : ۵۴۰۰ اخبار
چهارمین رویداد استارت‌آپ ویکند دانشکده کارآفرینی با رویکرد گردشگری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده کارآفرینی، چهارمین رویداد استارت‌آپ ویکند «شروع کن» از سوی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و گروه کارآفرینان ایده تا اجرا، ۱۶ تا ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ برگزار شد.

در روز اول این رویداد شرکت‌کنندگان ایده‌های خود را مطرح کردند که ۱۱ تیم بر اساس ایده‌های مطرح شده شکل گرفت و این تیم‌ها با هدایت و مشاوره‌های منتورها طی ۵۴ ساعت به عملیاتی کردن ایده‌های خود پرداختند.

رئیس دانشکده کارآفرینی در مراسم افتتاحیه گفت: «جوان‌گرایی و نرخ بالای استارت‌آپ در ایران و حوزه پر فرصت گردشگری بر لزوم برگزاری رویدادهای استارت‌آپ بیش از پیش تأکید دارد و با توجه به داده‌های GEM در سال ۲۰۱۶ شاخص کارآفرینی نوپا در کشور حدود ۱۳ درصد بوده و ایران جز ۲۰ کشور اول در زمینه راه‌اندازی کسب و کار است.

برای مشاهده متن کامل خبر، اینجا کلیک کنید.