عضویت دو استاد دانشگاه تهران در کمیته مشورتی فنی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۳ کد : ۵۳۹۲ اخبار
تعداد بازدید:۳۸۴۷
دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، استادان گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به عضویت کمیته مشورتی فنی LEAP سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) درآمدند.
عضویت دو استاد دانشگاه تهران در کمیته مشورتی فنی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، کمیته مشورتی فنی LEAP در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ فوریه با دعوت از استادان برجسته از دانشگاه‌های مهم دنیا مانند آمریکا، ایران، آلمان، سوئد، کانادا، برزیل، انگلستان، موسسه تحقیقات اینرا فرانسه، CSIRO استرالیا، و مدیران بخش تحقیق و توسعه شرکت‌های مهم DSM ، Evonik, Altech و انجمن بین‌المللی خوراک دام IFIF ، FAFANA ، FAFAC و... در محل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در رم ایتالیا تشکیل شد.

جلسات کاری طی سه روز با مرور وظایف LEAP و کمیته مشورتی فنی مربوطه انجام شد. محور مذاکرات ارزیابی اثرات زیست‌محیطی تولید افزودنی‌های خوراکی دام و نیز ارزیابی تاثیرات زیست‌محیطی مصرف آنها در دام بود. پس از مرور دستورالعمل‌های موجود، برای هر یک از اعضای کارگروه وظائفی در راستای تدوین دستورالعمل جدید تبیین شد.

گفتنی است که دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، با درجه استاد تمامی، عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران هستند.


( ۱۴ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.

شیرین هنربخش ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۷
سلام و عرض ادب. از شنیدن این خبر بسیار خرسند شدم زیرا از سال 82 تا کنون افتخار شاگردی در محضر استاد عالیقدر و بزرگوارم، جناب آقای دکتر زاغری را دارم. حقیقتا با قابلیتهای علمی و اخلاقی برجسته ای که در ایشان است جناب آقای دکتر زاغری انتخاب بسیار شایسته ای برای این منظور هستند. از درگاه خداوند متعال برای هر دو استاد فرزانه، آقایان دکتر زاغری و دکتر توحیدی بهترینها را آرزومندم و تبریکات صمیمانه خود را به ایشان تقدیم می نمایم.