کارمند دانشگاه تهران از جشنواره «سینما کمپ» روسیه دیپلم افتخار گرفت

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۶ کد : ۵۳۷۶ اخبار
مستند بلند «آله آموت» به تهیه کنندگی و کارگردانی علی اصغر ودایع خیری، مسئول روابط عمومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران موفق به دریافت دیپلم افتخار از جشنواره بین‌المللی «سینما کمپ» (CINEMA CAMP) روسیه شد.

این مستند بلند که حاصل تلاش هفت فصل ضبط در مناطق مختلف الموت قزوین است پس از ضبط طولانی مدت و مراحل تولید راهی جشنواره‌های بین‌المللی شد.

آله آموت نگاهی دارد به طبیعت بکر منطقه الموت قزوین که مردمان آن خطه با دانش بومی و تعامل با طبیعت، قرن‌ها زندگی می‌کنند.

در خلاصه داستان این مستند آمده است: طبیعت آموزگار بی‌بدیل است گاه بارنج وگاه با کرامت. اینجا الموت است سرزمینی که زیبایی‌هایش را اندازه‌ای نیست. عقاب چه نیکو آن را می‌دانست...

رسائی ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۹
عرض تبریک فراوان